Ben jij een echte Netflix fan? zo in deze koude dagen is het nog eens extra lekker om heerlijk onderuit gezakt op de bank te gaan Netflixen. Weet je alleen niet wat een goede serie is? Nou geen nood hoor, wij hebben 8 goede series op Netflix voor je op een rijtje gezet.

 

7. Prison break

 

Een mooi verhaal over twee broers waarvan er een onterecht  in de gevangenis zit en binnen enkele maanden zal worden geëxecuteerd, waardoor de andere broer (Michael Scofield) geen andere optie meer ziet als zijn broer te laten ontsnappen uit de gevangenis.

6. Queen of the south

Queen of the South vertelt het verhaal van Teresa Mendoza, een vrouwelijke geldwisselaar in Mexico, die heel wat tegenslag en geweld in haar leven kent. … Ze moet voor Camila allerlei gevaarlijke opdrachten uitvoeren die gericht zijn tegen Camila’s man, Epifanio, die eveneens een drugsbeleid voert in Mexico.

5. Dirty John

Dirty John is gebaseerd op het leven Van Debra Newell en Dr. John Meehan die ze ontmoet via een dating site. Debra Newell is een succesvolle vrouw met een prima leven en bloeiend bedrijf als interior designer, maar ondanks diverse echtscheidingen zou ze weer graag een man in haar leven willen. Dat wordt John Meehan die charmant, romantisch, aantrekkelijk, sympathiek en voorkomend is. Debra valt als een blok voor hem, en trouwt na één maand al met hem. Het probleem is alleen dat de charmante John Meehan eigenlijk een ordinaire oplichter is

4. Vis a Vis 

VIS A VIS” toont het verhaal van Macarena, een jong meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Macarena’s leven staat op zijn kop als ze wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd. De breekbare en onschuldige jonge vrouw moet zich aanpassen aan de harde gevangeniswereld waar het belangrijk is om te overleven. De strijd om te overleven hangt af van coëxistentie tussen gevangenen, gekenmerkt door allianties, verraad en vendetta’s. Macarena ontdekt al snel dat te veel mensen in de gevangenis op het spoor van 9 miljoen euro zijn gestolen uit een bestelwagen …

3. Once upon a time

Emma Swan krijgt op haar 28ste verjaardag bezoek van Henry Mills, de jongen die zij tien jaar terug opgaf voor adoptie. Ze brengt Henry veilig terug naar Storybrooke, een klein stadje in de Amerikaanse staat Maine. Daarna is ze van plan om weer terug te keren naar huis en door te gaan met haar eenzame leventje.
Vertrekken uit Storybrooke lijkt echter niet zo gemakkelijk te zijn. Als Emma Henry’s adoptiemoeder Regina Mills ontmoet, twijfelt ze eraan of Henry wel een fijn thuis heeft.

2. Breaking bad 

Walter White is in 2008 een overgekwalificeerde scheikundeleraar op een middelbare school in Albuquerque. Op het moment dat zijn vrouw onverwacht zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt en tevens om zijn eigen behandelingen te betalen, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die hij nog scheikunde gegeven heeft, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth. Terwijl hij doorgaat met lesgeven, komt het belang van scheikunde in de moderne maatschappij prangend in zijn lessen naar voren. Zijn product is meer dan 99% zuiver en dit feit loopt als een rode draad door de hele serie heen.

1.You 

Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen. Dit verhaal gaat over een stalker die alles over heeft voor zijn geliefden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here