1. Levensgrote Tyrannosaurus Rex Schedel Replica

Prijs: $ 59.000 (met gratis verzending)
Beoordelingen: 5 sterren van drie beoordelingen

vreemde dingen die je op Amazon kunt vinden

Levensgrote Tyrannosaurus Rex Skull Replica van Amazon

Waarom zou je naar een natuurhistorisch museum gaan als je een dinosaurusschedel in je eigen woonkamer kunt bewonderen? Iedereen met $ 59.000 die een gat in zijn zak verbrandt – en wat huisdecor nodig heeft – zal het geweldig vinden om een ​ T-Rex-schedel in zijn eigen huis te hebben. Het enige probleem is dat de gratis verzending langer duurt dan de tweedaagse doorlooptijd die u waarschijnlijk gewend bent. Maar het maakt niet uit – u kunt de tijd gebruiken om die wollige mammoet slagtanden die stof hebben verzameld schoon te maken.

2. Puisten knijpen spel

Prijs: $ 14,18
Beoordelingen: 3,5 van 29 beoordelingen

vreemde dingen die je op Amazon kunt vinden

Pimple Popping Toy

We houden allemaal van knallende puistjes, en daarom heeft iemand besloten er een spel van te maken. Ja, met dit speelgoed van $ 14 – slechts een blok silicone van 10 x 7,5 cm – kun je de hele dag puistjes knallen oefenen. Het wordt zelfs geleverd met een fles pus, zodat je de poriën kunt bijvullen en erin kunt blijven. De fabrikant beweert dat het therapeutische krachten heeft.

3. Jaarlijks abonnement op Dog Eyes Magazine

Prijs: $ 12 (voor 12 maandelijkse uitgaven)
Beoordelingen: 5 sterren van één recensie

vreemde dingen die je op Amazon kunt vinden

Jaarlijks abonnement op Dog Eyes Magazine van Amazon

Godzijdank voor “Dog Eyes”, de publicatie die volledig is gewijd aan, nou ja, hondenogen. In het geval je gewoon niet genoeg kon krijgen van de blik van je hond, geeft Dog Eyes magazine je foto’s van pupillen naast leuke artikelen over onze harige vrienden. Een abonnement kost slechts $ 12 per jaar voor 12 nummers, of $ 1 per tijdschrift. Dat is een kleine prijs voor zulke grote puppyogen.

4. Kamelenmelk

Prijs: $ 120  (voor een six-pack)
Beoordelingen: 5 sterren van vijf beoordelingen

vreemde dingen die je op Amazon kunt vinden

Kamelenmelk van Amazon

Koemelk is zo 1999 – en zo ook sojamelk, amandelmelk, cashewmelk en kokosmelk. Tegenwoordig draait het allemaal om kamelenmelk. Of als het niet zo is, staat het op het punt. Kamelen worden meestal niet gezien als melkproducerende dieren, maar we dachten ook niet dat cronuts iets kon zijn – totdat ze dat waren. Kamelenmelk kwam op Amazon beschikbaar nadat het Whole Foods had gekocht, dat het product in de winkel draagt. Dankzij Amazon kun je voorkomen dat je je pinten kamelenmelk uit Whole Foods sjouwt en in plaats daarvan bij je thuisbezorgd krijgt. Zo blij dat we over die bult zijn gekomen.

5. Survival Hamer wandelstok

Prijs: $ 94,99 (met gratis verzending)
Beoordelingen: 4,2 sterren uit 113 beoordelingen

Survival Hamer wandelstok

Stokken zijn meestal saai; maar deze stok is alles behalve dat. Degenen die wanhopig op zoek zijn naar een stok met zowel een ijspriem als een puntige hamer, moeten maar liefst $ 95 laten vallen om er een te krijgen. Positief is echter dat de fabrikanten beweren dat het bijna onverwoestbaar is en sommige recensenten die het hebben getest, zijn het daarmee eens. De Survival Hammer is perfect voor iedereen die loophulp en een dodelijk wapen in één nodig heeft. Wie heeft er tegenwoordig toch ruimte in zijn broek om messen te verstoppen?

6. De spookmeter

Prijs: $ 29,95
Beoordelingen: 4.2 van 759 beoordelingen

Ghost Detector Meter van Amazon

Ghostbusters, pas op: Spook-jagen is niet langer een kijksport. Met betaalbaar elektromagnetisch veld, of EMF, lezers op Amazon, is het nu een serieuze hobby voor iedereen die te veel tijd heeft. En als je moet zien om te geloven, kan deze Ghost Meter de investering van $ 30 zeker waard zijn. Bovendien doet het meer dan alleen verschijningen detecteren – het heeft praktische waarde als een detector van elektromagnetische velden. Waar je het ook voor gebruikt, het is goedkoop; de meeste EMF-lezers kosten bijna $ 100.

7. Vruchtbaarheidstest voor mannen thuis

Prijs: $ 59,95
Beoordelingen: 3,9 sterren uit 59 beoordelingen

Vruchtbaarheidstest thuis voor mannen beschikbaar op Amazon

Voor $ 60 kun je jezelf een reis naar het kantoor van de dokter besparen en je sperma thuis testen. Dit is geweldig voor diegenen die gewoon nieuwsgierig zijn naar hun zwemmers of die misschien wat giswerk weg willen nemen bij de gezinsplanning. Het is over het algemeen geen gek concept, maar het is wel cool hoe goedkoop het is om een ​​apparaat te krijgen dat je sperma in actie laat zien.

8. Make-up beschermermasker

Prijs: $ 9,66 (met gratis verzending)
Beoordelingen: 4,4 sterren uit 28 beoordelingen

Make-up beschermer masker van Amazon

Nee, dit is niet voor extra bescherming tijdens een reis naar de jungle en het is duidelijk niet voor pure looks. Het is echter handig, omdat het make-up intact houdt en kleding schoon blijft tijdens het veranderen. De herbruikbare versie kost slechts ongeveer $ 10 en is ideaal voor degenen die vaak in de hachelijke situatie verkeren om volledige make-up te dragen terwijl ze een outfit aan moeten trekken. Vergeet niet om het uit te doen voordat u de nacht uitgaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here