Er is altijd dat ene huis in een buurt waar iedereen het over heeft. Een vergelijkbaar ding gebeurde in Germantown, Tennessee. Er deden geruchten de ronde dat één huis werd achtervolgd, maar in werkelijkheid was er iets heel anders aan de hand. Iets dat de hele wereld zou shockeren.

De huiseigenaren begonnen af en toe een ongewoon geluid te horen. Het geluid werd echter geleidelijk aan steeds frequenter, totdat de eigenaars het geluid non-stop begonnen te horen. Toen wisten ze dat ze iets moesten doen. Ze realiseerden zich niet dat dit hun huis voorgoed zou veranderen.

Deze huiseigenaren woonden in wat zij dachten dat het een gewoon huis was. Hun huis is gelegen in Germantown, een klein maar vriendelijk stadje waar iedereen met iedereen praat. Daarnaast bevond het huis zich in een gewilde buurt. Deze familie was erg blij dat ze in Tennessee woonden.

Toen deze familie het huis kocht, wisten ze echter niet dat ze later zoveel werk moesten doen om rustig in hun huis te kunnen wonen. Kort na de verhuizing begon een vreemd geluid hen te achtervolgen.

Dit huis was wat ouder, dus de familie verwachtte dat er in het hele huis wat geluiden te horen zouden zijn. Ze raakten gewend aan het af en toe krakende geluid en soortgelijke geluiden. Maar dit specifieke geluid was iets wat ze nog nooit eerder hebben gehoord.

De familie was blij met hun huis, ondanks de leeftijd. Er zijn tal van charmante historische huizen in Germantown, en mensen hebben de neiging om ze te renoveren, zodat ze weer aantrekkelijk kunnen maken.

Maar, wat was dat geluid in dit huis?

De eerste keer dat deze familie een vreemd geluid in hun huis hoorde, vonden ze het niet erg. Ze hoorden het af en toe. Bovendien hoorde maar één persoon het, de anderen niet, dus ze dachten dat het niets om zich zorgen over te maken was.

Toen begonnen alle familieleden het geluid op te merken. Eerst leek het er zelden op, maar toen begon het vaker voor te komen.

Wanneer u een geluid in uw huis hoort, kunt u er meestal achter komen wat het is. Soms horen we water druipen of kraken. Maar het was voor deze huiseigenaren onmogelijk om erachter te komen wat dit bizarre geluid was.

Niet alleen konden ze het geluid niet identificeren, maar ze konden ook niet vinden waar het geluid vandaan kwam. Het leek erop dat het geluid door het huis reisde.

In het begin werd het geluid af en toe gehoord. Later werd het echter onophoudelijk hoorbaar. De huiseigenaren wisten dat ze iets moesten doen. Het was onmogelijk om in een huis te wonen in de wetenschap dat er iets vreemds aan de hand was.

De eigenaars waren erg bezorgd dat het geluid dat achter de muren loert misschien wel eens ernstige schade aan hun huis zou kunnen toebrengen. Na een poging om dingen uit te zoeken, kregen ze een interessant idee.

Soms kan een muis of een rat vast komen te zitten in de muren. Als dat gebeurt, horen de huiseigenaren een opvallend klikkend geluid. Deze huiseigenaren waren er echter vrij zeker van dat dit geluid niet van een knaagdier afkomstig was.

En als het een knaagdier was, dan moesten er meerdere knaagdieren in de muren vastzitten. Misschien was er wel een hele familie van knaagdieren? De huiseigenaren wilden geen enkel risico nemen en waren vastbesloten om ze voorgoed te verwijderen

Zodra ze zich zorgen maakten, riep de familie de ongediertebestrijding op. Na verloop van tijd konden ze de plaats vinden waar het lawaai vandaan kwam. Dit maakte het voor de ongediertebestrijding gemakkelijker om het bestrijdingsmiddel in de muren van het huis te krijgen.

Het bedrijf kwam naar het huis, markeerde de muren en stopte er zoveel mogelijk pesticiden in, in de hoop dat het de knaagdieren zou doden of in ieder geval zou laten ontsnappen. Toch was niemand er zeker van wat er precies binnen de muren zat.

Tot de teleurstelling van de hele familie hielp het ongediertebestrijdingsbedrijf helemaal niet. Het vervelende lawaai was er nog steeds. De huiseigenaren zouden het de hele tijd horen en ze waren het zat. Maar ze wisten niet wat ze vervolgens moesten doen.

Als de ongediertebestrijding niet hielp, wat kan het dan nog meer? De familie begon de hoop te verliezen. Ze wisten niet hoe ze het probleem moesten oplossen. Gelukkig kwamen ze al snel met iets anders op de proppen.

Aangezien pesticiden hen niet konden helpen het probleem op te lossen, begon de familie te denken dat hun huis misschien wel behekst zou kunnen zijn. Wat het lawaai maakte, had door het bestrijdingsmiddel gedood moeten worden.

Image result for ?

Dit klinkt natuurlijk een beetje onwerkelijk, maar de familie had geen opties meer. En ze wisten niet zeker wat ze moesten doen, zelfs niet als het huis spookachtig was. Misschien zou wat heilig water helpen? Het leek alsof er geen manier was om aan het lawaai te ontsnappen.

Wat er ook in die muren zat, het leefde nog. De huiseigenaren wisten dat ze er van af moesten komen, wat het ook was. Als het een spook was, zou dit wel een stuk lastiger worden

Niets klopte meer. Als het een dier was, had de ongediertebestrijding het moeten doden, wat er ook gebeurde. Maar het bestrijdingsmiddel werkte niet. Dus als dit geen oplossing was, wat zou het dan kunnen zijn?

De huiseigenaren realiseerden zich dat er geen enkele mogelijkheid was dat het huis behekst was. Iets anders moet al deze problemen veroorzaken. Dus zochten op Google naar hulp en gingen ze op zoek naar nieuwe oplossingen.

Natuurlijk wees Google op tientallen mogelijke problemen en oplossingen voor elk probleem. De familie begon berichten te lezen op een paar fora, vastbesloten om uit te zoeken wat er in hun huis aan de hand was.

Het bleek dat het lawaai en de indringer waarmee de familie te maken had, uniek was. Geen enkele gebruiker kon achterhalen wat het geluid was of waar het vandaan kwam, omdat de eigenaars zelf onzeker waren. Ze realiseerden zich dus dat ze het geluid zo specifiek mogelijk zouden proberen te beschrijven.

De volgende stap was om het geluid af te wachten zodat alle familieleden het tegelijkertijd konden horen. Ze gingen een paar uur zitten en bleven stil totdat ze het konden uitzoeken en zich weer naar het forum konden wenden.

Het geluid was luider dan ooit tevoren en het klonk alsof iets heel groots het veroorzaakte. Toen de huiseigenaren het geluid tegelijkertijd hoorden, waren ze het erover eens waar het geluid hen aan deed denken. Het was bijna een soort vibratie.

Iets levends veroorzaakte deze trilling. En nu leek het erop dat het ding in hun muren levendiger was dan ooit tevoren. De familie moest dit zo snel mogelijk uitzoeken.

Even later werd het geluid veel duidelijker. Het was een soort vibratie in combinatie met een buzz. De huiseigenaren realiseerden zich toen dat ze zich in een vrij ongebruikelijke situatie bevonden. Nu besloten ze om wat tijd in de tuin door te brengen.

Nee, ze zijn niet naar buiten gegaan om te rusten. In plaats daarvan wilden ze er zeker van zijn dat ze deze keer het geluid correct hadden.

De huiseigenaren gingen naar buiten en naderden één muur. Ze geloofden dat het geluid van die muur kwam en ze hadden gelijk. Maar niet alleen hoorden ze het geluid nu duidelijk, maar ze zagen ook een klein insect rond het raam kruipen.

Was dit een gewoon insect? Ja, natuurlijk, dat was het wel. Blijkbaar kroop er een bijtje over de muur en toen sloop het naar binnen.

De familie realiseerde zich nu dat ze misschien een bijenprobleem hadden en ze wilden iemand bellen om hen te helpen. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben, vonden ze eindelijk een lokale man die hen kon helpen. Zijn naam is David Glover.

Maak je geen zorgen, de huiseigenaren wilden de bijen niet doden. Als de bijen echt de oorzaak waren van het vreemde zoemende geluid, dan wilden ze zich ervan ontdoen, maar zonder ze te doden. En, er was niemand beter voor deze taak dan David Glover.

Als je ooit een bijenprobleem hebt, is David degene die je wilt bellen. Veel mensen denken dat als er bijen uw huis binnendringen, u de ongediertebestrijding moet bellen om ze kwijt te raken. Integendeel, u moet iemand zoals David bellen om u te helpen dit probleem op een heel andere manier op te lossen.

Bijen zijn op weg om een bedreigde diersoort te worden, dus het zou een grote vergissing zijn om ze te doden. David Glover is de man die bijen redt. Hij gaat naar andermans huizen, haalt de bijen eruit, en vindt dan een nieuw thuis voor hen.

David Glover is ook bekend als de bijen fluisteraar. Hij kreeg zijn bijnaam omdat hij iets doet wat erg moeilijk en ook gevaarlijk is. Stel je voor dat je honderden bijen hanteert en ze herplaatst….

Zijn harde werk loont zeker de moeite. Als hij de bijen herplaatst, krijgt hij er wat honing voor terug, die hij natuurlijk verkoopt. Daarnaast biedt hij iets aan dat bijengiftherapie heet. Maar dat is genoeg over David. Zou hij ermee instemmen om deze familie te helpen?

Het feit dat de huiseigenaren een paar bijen rond een raam zagen, betekende niet dat ze een bijenprobleem hadden. Er waren weinig controles meer nodig voordat er eindelijk kon worden vastgesteld of de bijen hun huis overnamen.

David wist dat niemand beter geschikt was voor deze baan dan hijzelf, dus besloot hij de huiseigenaren een bezoekje te brengen. Pas als hij het huis persoonlijk zou controleren, zou hij de waarheid weten.

Toen de huiseigenaren David belden, klaagden ze over een ongewoon zoemend geluid dat hen al een tijdje dwars zat. Ze beschreven het geluid als iets meer dan een zoemgeluid. Het geluid was meer een overweldigende zwerm. De huiseigenaren waren bang dat als de bijen echt vastzaten in hun muren, ze in gevaar zouden kunnen komen.

Bovendien waren ze bang dat de bijen hun huis zouden kunnen ruïneren. David aarzelde geen moment en hij besloot meteen dat hij deze familie zou helpen. De situatie die ze beschreven klonk heel bekend, en David wist wat hij daarna moest doen.

David wilde de huiseigenaren kalmeren en het huis zelf controleren. Alleen door de muren persoonlijk te bekijken kon hij vaststellen of er bijen waren of niet. Dus besloot hij de huiseigenaren een bezoekje te brengen.

David pakte het enige wat hij altijd meeneemt naar zijn werk – zijn bijenpak. Blijkbaar heeft dit apparaat de neiging om iedereen te shockeren als David het eenmaal aan heeft gedaan. Maar hij kan zijn werk niet goed doen zonder dit pak.

Ook al is David geweldig in zijn werk, hij heeft geen superkrachten. Om te zien of er al dan niet bijen in een muur zitten, moet hij een speciaal gadget gebruiken: een warmtebeeldcamera. Deze speciale camera helpt David om te zien of er een warmtebron in een muur zit.

Als David de camera opent en de kleur rood verschijnt, betekent dit dat de camera een warmtebron heeft gedetecteerd. Dus, als er rood op de foto verschijnt, dan betekent dat dat de bijen zich in een muur kunnen verstoppen. Dit was de enige manier voor David om er helemaal zeker van te zijn.

Nu komen we bij het deel waar het een beetje krankzinnig wordt. Toen David zijn camera tevoorschijn haalde, lichtte niet alleen één muur op, maar het hele huis op. De kleur rood zat overal op de camera en zelfs David was een beetje geschokt.

Bij nader inzien zag hij dat de warmtebron naar een klein huilgat leidde, wat een gevolg was van hoe de huizen in het zuiden « ademen » door de luchtvochtigheid.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here