HISTORY SUPREME ~ $ 4,5 MILJARD

History Supreme de beroemdste jacht ter wereld. Dit dure 31 meter lange schip werd ontworpen door de wereldberoemde Britse luxe ontwerper Stuart Hughes, duurde meer dan 3 jaar en werd gekocht door een anonieme Maleisische zakenman voor maar liefst $ 4,5 miljard! Deze duizelingwekkende som is te danken aan het massieve goud en platina dat is gebruikt voor het samenstellen van deze luxe voering met niet minder dan 100.000 kg van deze edelmetalen. Ze sieren de hele boot vanaf de basis van het schip, bedekt met een dunne laag massief goud, tot het eetgedeelte, het dek, rails, trappen en anker. Een van de meest opvallende kenmerken van dit prachtige superjacht is de hoofdslaapkamer. Het beschikt over een muurelement gemaakt van meteorietsteen en een standbeeld gemaakt van echte Tyrannosaurus Rex-botten! Daarnaast, een 68 kg 24-karaats goud Aquavista Panoramic Wall Aquarium siert de master suite en aan boord is een drankfles met een uiterst zeldzame diamant van 18,5 karaat die alleen al $ 45 miljoen waard is! Eindelijk, een iPhone gewikkeld in 500 geslepen diamanten, waaronder twee verwisselbare diamanten aangebracht over de ‘home-knop, een 7,4-karaats roze diamant en een zeldzame 8-karaats diamant, dragen bij aan de vele extravagante functies op de History Supreme, het duurste jacht in de wereld.

Image result for history supreme yacht

Image result for history supreme superyacht

 

Image result for history supreme yacht

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here