PlayStation, de bestverkopende verzameling van recreatieconsoles aller tijden, krijgt zijn vijfde lid. Sony heeft als laatste de introductie van de verwachte PlayStation 5 al jaren geïntroduceerd. Klaar zal waarschijnlijk nu moeilijker zijn als gevolg van de PlayStation 5 wordt geleverd met veel nieuwe opties die we niet gewend zijn.

Een van de hoekstenen van de gamingwereld, de nieuwe mannequin van PlayStation zal waarschijnlijk in het laatste kwartaal van 2020 in de kast liggen, in overeenstemming met de flash-bewering van Sony onmiddellijk. Sony Leisure CEO Jim Ryan, die de ontslagdatum in een officieel opgezet weblog introduceerde, bood daarnaast verschillende spannende bijzonderheden.

Ryan zegt dat PS5 een cruciale stap is voor de volgende mode voor PlayStation-technologie en heeft duidelijk gemaakt dat ze de gaming-expertise extra gaan verbeteren met een contact van gevoel. Als gevolg van de PlayStation 5 zullen de gloednieuwe DualShock recreatiehendels genoemd worden als contactdisplay en knoppen. Nu gaat het dicht.

PlayStation 5 kenmerkt haptische expertise om het realisme van videogames te versterken:

De haptische technieken, de gloednieuwe focus van de expertisewereld, kunnen zelfs worden verkregen op PlayStation 5. De haptische contact-iPhone, die we allemaal kennen als een aanraakgericht systeem binnen de iPhone-collectie, heeft 3D Contact echt veranderd. Vanwege de haptische sensoren was het mogelijk om totaal verschillende reacties te krijgen, afhankelijk van de periode en diepte van het aanraken van het display.

Haptische technieken zullen ook worden gebruikt voor verschillende meldingen, meestal op basis van hun samenspel. In PlayStation 5 zullen deze technieken de expertise van “shake” overbrengen naar een extra levensechte dimensie terwijl je tijdens een race tegen de muur botst en je ook dubbel vecht in een voetbal. Terwijl rijden, zal het onderscheid tussen de asfaltgrond en de ruwe vloer waarschijnlijk de reactie van de arm begrijpen.

Gamers zullen op gevaarlijke momenten geen suggesties krijgen met alleen een trillende arm voor een extra levensechte expertise. De contactinstructies die ze aanbieden aan het display en de arm, de aanpassingen die deze instructies creëren binnen de recreatie en de expertise die deze aanpassingen de deelnemer geven, zullen waarschijnlijk extra worden gevoeld vanwege het haptische systeem.

Negeer L2 en R2, we moeten echt de stakingen doen die we in de recreatie moeten maken:

Sony heeft gewerkt aan programmeerbare uitschakelknoppen voor de PlayStation 5. Knoppen die overeenkomen met L2 en R2 in de nieuwe recreatiearmen, zullen waarschijnlijk worden gewijzigd door de volgende sensortechnologie. Deze sensoren zullen waarschijnlijk worden geprogrammeerd door gamingbedrijven.

Het is mogelijk om pijlen te schieten zonder pijl en boog, dus is het mogelijk om pijlen te schieten in de recreatie. Het is mogelijk om gebruik te maken van uw handacties om het tempo van een terreinauto te vergroten. Dit geval kan worden vergeleken met het graven van een opening met een schop. Je doet dezelfde stakingen, maar je graaft de put in de recreatie.

Sony Leisure CEO vermeld in een aankondiging, dit managementsysteem is geleverd aan recreatiebedrijven en ze zijn klaar voor de belangrijkste voorbeelden, zei hij. De PlayStation 5 zal waarschijnlijk in het laatste kwartaal van 2020 in de kasten liggen met alle verbeteringen. Wij blijven op voor uw enthousiasme en enthousiasme. Snel hebben we een bestandsverhaal dat al je vragen op PlayStation 5 oplost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here